australia

Australian Travel extinde propunerea cu experiențe exclusive în Gawler Rangers

Lifestyle

Operatorul lansează o serie de itinerarii destinate unui public care dorește o abordare de destinație autonomă, în afara schemei și în “self drive.

„O propunere interesantă pentru un turist atent, de exemplu, ar putea fi explorarea Australiei de Sud cu mașina. Acesta este un itinerar sugestiv și plin de surprize, care include vizitarea unor locuri extraordinare și șederea în tabere. Din acest motiv este o călătorie specială dedicată oamenilor care știu să aprecieze, care se concentrează exclusiv pe sudul Australiei „, spune Agatino Falco, fondator și proprietar al agenției de turism Australian Travel.

Itineraruriul s-a născut, ca toate celelate, dintr-o experiență de călătorie văzută în persoană de către managerul Gabriella Miranda.

„Excursia în Gawler Rangers, de exemplu, permite trăirea unei experiențe memorabile. Într-o zonă îndepărtată, în care, doar bolta înstelată a nopții, merită întregul traseu al itinerariului, pentru absența totală a poluării, într-o tabără exclusivă, cu doar 3 corturi, echipate cu tot confortul , cu baie proprie, și în plus un aranjament aparte, o căruță veche modernizată, cu un pat dublu „.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *