Beyoncé și Jay-Z –bilete gratuite pentru vegani

Lifestyle

Cantareța anunță pe Instagram, inițiativa de a spori gradul de conștientizare cu privire la tema nutriției sustenabile. Fanii pot participa înscriindu-se la proiectul „Greenprint”, creat de antrenorul personal al artistei. Câștigătorul va câștiga bilete gratis pentru 30 de ani.

Concerte gratuite pentru 30 de ani, pentru cei care devin vegani și vor fi destul de norocoși să câștige competiția lansată de Beyoncé și Jay-Z. Cei doi artiști americani, au lansat inițiativa pentru a spori gradul de conștientizare al fanilor lor cu privire la o dietă mai sustenabilă, pe rețelele de socializare.

Cântăreața i-a anunțat pe cei 123 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, cum să participe la proiectul „Greenprint”, care încurajează oamenii să își reducă propriul impact asupra mediului, prin consumul de alimente de origine vegetală , printr-un program care inițial prevede o dietă de 22 de zile.

Proiectul s-a născut din ideea antrenorului personal al lui Beyoncé, Marco Borges, care a publicat cartea „The Greenprint”, unde explică modul în care funcționează dieta vegană și programul său de exerciții fizice. Beyoncé și Jay-Z au scris introducerea cărții, lansând cu acea ocazie un apel către fanii lor.

Regulamentul concursului poate fi vizualizat pe site-ul „Greenprint Project”. Câștigătorul va fi premiat cu un abonament pentru două persoane, oferindu-le bilete gratuite pentru fiecare turneu a lui Beyoncé și Jay-Z, pentru următorii 30 de ani. La concurs pot participa numai adulții care, locuiesc în Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *