Angela Merkel – „Urmăriți-mă pe Instagram”

Externe

Cancelarul german, Angela Merkel a postat un clip video de 31 de secunde pe facebbok: „Mulțumesc pentru sprijinul pe care l-am avut, dar acum că nu mai sunt președinte al CDU, voi închide această pagină”.

Angela Merkel salută Facebook-ul și î-și dă întâlnire cu urmăritoii ei pe Instagram. Cancelarul german anunță printr-un videoclip de 31 de secunde afișat pe platforma fondată de Mark Zuckerberg. „Dragă comunitate Facebook”, spune Merkel, „vreau să vă mulțumesc pentru numeroasele susțineri pe care le-am avut aici, dar știți că nu mai sunt președinte al CDU, așa că voi închide pagina mea”.

Pagina Angelei Merkel pe Facebook: 2,5 milioane de like-uri.Deschisă în martie 2009, până în prezent, pagina de Facebook a Angelei Merkel se mândrește cu 2,5 milioane de like-uri, deși în ultimul timp activitatea sa a scăzut: ultima postare datează din 28 noiembrie. Evident, printre comentarii nu au lipsit criticile despre Cancelarie, dar nu este vorba despre utilizarea social media, motivul pentru rămas bun, este de fapt sfârșitul experienței sale ca lider al creștin-democraților germani.

„Sper, spune Merkel – că ve-ți continua să-mi urmăriți activitatea mea de cancelar. Puteți face acest lucru pe pagina de facebook a Guvernului sau, puteți să mă urmăriți pe Instagram. ” Pagina de facebook a guvernului german are în prezent circa 527 mii de like-uri, iar contul de Instagram al lui Merkel (bundeskanzlerin, care înseamnă cancelar german) este urmărit de 800 mii de oameni. Pentru a face o comparație, pagina de Facebook a noului lider al CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, ajunge în prezent la doar 37 de mii de like-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *