Booking.com deschide birouri la București – 700 de noi locuri de muncă vor fi generate direct

Lifestyle

Compania Booking.com, care deține renumita platformă de rezervări hoteliere online, deschide în zona Tineretului din Bucureşti noul său Centru de Excelenţă, iar 700 de noi locuri de muncă sunt generate direct de companie, anunţă primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

“Veste extraordinară pentru noi, cei din Sectorul 4!
Liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate, Booking Holding, a decis să își deschidă aici noul său Centru de Excelență!

Acesta este situat în zona Tineretului, într-o clădire nou construită, cu suprafața de 32.000 mp.
700 de noi locuri de muncă sunt generate direct de această companie, însă, indirect, această investiție va duce la o dezvoltare majoră a comunității noastre, deoarece în viitorul apropiat acest hub de investiții urmează să își dubleze suprafața până la 63.000mp.

Faptul că o companie de un asemenea calibru alege Sectorul 4 pentru o investiție atât de importantă într-o perioadă oarecum incertă, arată că dezvoltarea comunității noastre se simte și prezintă garanții de viitor.

La doar câteva sute de metri distanță pe Calea Șerban Vodă și-a deschis primele birouri din România, acum un an, Tesla, iar pe Șoseaua Berceni, Can-Pack a făcut investiții de 50 milioare euro, într-o nouă linie tehnologică, iar aceștia nu sunt singurii… Le mulțumesc acestor investitori că au ales Sectorul 4, știu cât de importante sunt companiile dumnealor pentru bunăstarea noastră, a oamenilor din sudul Bucureștiului.

Le promit că vom continua digitalizarea, dezvoltarea infrastructurii, investițiile, toate aceste lucruri care i-au atras pe dumnealor în această zonă și voi lupta în continuare pentru a echilibra zona de sud cu cea de nord a Capitalei în ceea ce privește dezvoltarea” a scris primarul Daniel Băluță pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *