Bounty Fair

Bounty Fair – invită bucureștenii “La umbra târgului”

Lifestyle

În weekendul 29-30 iunie generoasa grădină a Casei Universitarilor găzduiește din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa ediție.

“La finele lui Iunie, când căldura orașului începe să fie copleșitoare, iar gândurile să ne zboare în locuri din cele mai idilice, vă dăm întâlnire #laumbratârgului, în generoasa grădină a Casei Universitarilor, unde Bounty Fair devine o oază revigorantă de inspirație si relaxare numai bune de purtat cu noi în valiza de vacanță. Creații românești pline de poveste, cu drag și atent lucrate într-un eveniment care oferă, pentru mici și mari, mult mai mult decât shopping”, anunță organizattorii.

Ideea acestei ediții de Bounty Fair este de a crea, în grădina destinată târgului, oaza de relaxare și inspirație necesare vacanței ca stare de a fi. #laumbratârgului e o invitație de a evada din cotidian îndrumați de exemple de artă și creativitate românească prezentate într-un spațiu creativ.

”Prin conceptul de târg creativ Bounty Fair se diferențiază de un târg obișnuit prin faptul că oferă, pe lângă produsele expuse, și alte posibilități de petrecere a timpului”, spun organizatorii.

“Peste 50 de designeri și artizani români vor fi prezenți #laumbratârgului alături de ultimele lor creații, iar între timp vizitatorii se pot relaxa în grădina cu hamace, degusta delicii gourmet sau participa la unul dintre atelierele propuse copiilor.

Ce veți găsi #laumbratârgului: varietate de haine unicat, în serie limitată sau personalizate prin pictură ori aplicații manual, bijuterii lucrate manual din cupru, lemn, rășină, porțelan, aur și argint, genți și accesorii din piele, articole pentru casă din ceramică sau lână, jucării din lână, cusute sau brodate manual, cosmetice naturale, miere, sucuri și alte produse BIO, sortimente de pâine și patiserie cu maia naturală, tarte și quiche-uri gourmet, înghețată la butoi și bere artizanală, muzici cu stare și atmosferă prietenoasă.

La Bounty Fair copiii sunt oaspeți de seamă ca viitori creatori de frumos, așa că piticii pot participa și de data aceasta la unul dintre atelierele create cu gândul la ei: pictură pe obiecte din ceramic, tablouri pufoase din lînă împâslită, pictură pe îngeri din lemn, brelocuri fistichii cu eroii preferați, baghete magice, zmee călătoare.

Cei care se hotărasc să vină la târg duminică pe-nserat se vor putea bucura și de concertul Alinei Manole care va povesti, pe ritmuri de jazz și folk, despre Luna pătrată și alte reverii.

De asemenea, pe toată durata târgului se vor organiza extrageri la sorți la care norocoșii pot câștiga unul dintre premiile oferite de brandurile participante.
Accesul la târg se face achitând o taxă de 8 lei (gratuit pentru copii de până în 14 ani)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *