Brad Pitt, o nouă poveste de dragoste, cu Charlize Theron

Lifestyle

“Brad Pitt și Charlize Theron s-au îndrăgostit”. Știrea a fost publicată de tabloidul englez The Sun, care în scut timp a făcut înconjurul internetului. Potrivit binecunoscutului tabloid britanic, cei doi sunt împreună de o lună și, s-ar fi îndrăgostit după ce fostul ei, Sean Penn, le-a făcut cunoștință. Brad Pitt și Charlize Theron au fost văzuți împreună la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au participat separat la două proiecții de film. Din motive evidente, aceștia ar fi decis să nu facă publică povestea lor, ascunzându-se de presă, dar nu și de fanii care, de mai multe ori i-au văzut împreună. Unii martori au dezvăluit la The Sun că, după vizionarea proiecțiior, Charlize și Brad s-au întâlnit la Chateau Marmont, un faimos club din Los Angeles frecventat de staruri. „Ea a servit un cocktail cu vodcă, iar el s-a limitat la o apă minerală. Brad părea în formă bună și amândoi erau foarte fericiți”.
Pentru Brad Pitt ar fi prima relație serioasă după ce și-a luat rămas bun de la Angelina Jolie. În 2016, după o lungă poveste de dragoste, nunțile și șase copii, cuplul a decis să divorțeze. De atunci, pentru starul de la Hollywood a început o perioadă întunecoasă, marcată de lupta legală pentru a obține custodia copiilor și, acuzațiile fostei soții care l-a acționat în instanță pentru neplata pensiei alimentare.
În ultimele zile, chiar și mama starului, Jane Etta, a intervenit în această chestiune , contra fostei sale sale nurori. „Nu o voi ierta niciodata pentru ceea ce i-a facut fiului meu și, mai ales pentru că a ruinat viața nepoților mei. Brad a fost manipulat, a fost tratat într-un mod crud. Sper ca acest capitol din viața lui să se încheie cât mai curând posibil „, a declarat ea, pentru Radar Online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *