Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura în 65 de locaţii

Social

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 14 octombrie 2022.
Evenimentul se va organiza în 65 de locaţii, la nivelul tuturor agenţiilor judeţene şi Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti. Locaţiile de desfăşurare a bursei atât în Bucureşti, cât şi în ţară se regăsesc pe site-ul www.anofm.ro.

Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum şi alte detalii, vor fi anunţate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) şi pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Bursa este destinată absolvenţilor, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă şi de calificarea profesională. Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment, sunt aşteptaţi să contacteze agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă pentru a anunţa locurile vacante disponibile.

Datele de contact pot fi vizualizate la pagina www.anofm.ro la secţiunea Contact/Contact AJOFM.
Reamintim că participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Serviciul Comunicare şi Secretariatul Consiliului de Administraţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *