Campionatele Europene de Bob – România a obținut locurile 5, 8 și 11

Sport

Reprezentanții României la Campionatele Europene de Bob care s-au încheiat sâmbătă la Winterberg, în Germania au obținut rezultate onorabile, respectiv locurile 5, 8 și 11.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de echipajul feminin de bob-2 persoane format din Andreea Grecu (pilot) și Katharina Wick (împingător) care au fost cronometrate cu timpul de 1 minut, 54 secunde, 58 sutimi, terminând la doar 19 sutimi de locul al treilea, ocupat, la egalitate, de austriecele Katrin Beierl/Jennifer Jantina Oluumi Desire Onasanya şi de germancele Mariama Jamanka/Leonie Fiebig.

În proba masculină de bob două persoane, echipajul Mihai Tentea- Ciprian Daroczi a terminat pe locul 8, după ce, la fel ca la feminin, tandemul tricolor a avut o manșă secundă mai bună.Per total însă, românii au fost mai lenți cu 1.59 secunde comparativ decât ocupanții primului loc.

La bob patru persoane, echipajul format din Mihai Tentea, Cristian Radu, Nicolae Daroczi și Constantin Dobre s-a clasat pe locul 11, în ultima zi întrecerilor din cadrul Campionatului European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *