Campionatul Mondial de handbal

Campionatul Mondial de Handbal – România a pierdut meciul cu Muntenegru

Sport

România a pierdut miercuri, meciul cu Muntenegru, scor 26-27, la Campionatul Mondial de handbal din Japonia. România a pierdut la doar un gol diferență în fața echipei din Muntenegru. Tricolorele au două victorii și două înfrângeri în Grupa C a Campionatului Mondial de handbal din Japonia.

Naționala noastră rămâne, astfel, cu cele patru puncte obținute după victoriile cu Senegal (scor 29-24) și Kazahstan (scor 22-20).
Meciul decisiv se va juca vineri cu Ungaria, iar handbalistele noastre sunt obligate să câștige, pentru calificarea în grupele principale.

În acest moment pe primul loc în grupa C se află Spania cu 8 puncte. Locurile următoare sunt ocupate de Muntenegru, tot cu 8 puncte și România cu 4 puncte. Ungaria este pe poziția a 4-a.

„Am făcut un meci mai bun, începem să arătăm din ce în ce mai bine. Dar nu avem o structură de echipă atât de bine pusă la punct încât să fie capabilă să joace atât în superioritate cât şi în inferioritate la fel de bine. Nu am profitat de astfel de momente şi asta a înclinat balanţa în favoarea lor. Toată lumea a arătat spirit de luptă astăzi, a fost un joc foarte frumos pentru spectatorii neutri. Sigur că nu pot fi mulţumit cu rezulatul, dar sunt satifăcut de ce au făcut jucătoarele mele, trebuie să ne revenim ca să pregătim întâlnirea contra Ungariei”, a declarat antrenorul Tomas Ryde la conferința de presă.

Meciul Romania – Ungaria la Mondialul de Handbal feminin 2019 se joacă vineri, 6 decembrie, de la ora 12:00.

Dacă vor merge mai departe, tricolorele vor avea zero puncte, pentru că au pierdut cu Spania și Muntenegru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *