Roberto Cavalli

Casa de Modă Roberto Cavalli cumpărată de miliardarul Hussain Sajwani din Dubai

Lifestyle

După Versace, un alt brand italian părăsește Italia, renunțând la prestigiosul său nume – Roberto Cavalli, la ceea ce rămâne din istoria sa de succes, ajungând în mâinile miliardarului Hussain Sajwani, președintele DAMAC Properties cu sediul în Dubai, potrivit presei italiene.

„Hussein Sajwani a cumpărat prin intermediul societăţii sale de investiţii private Vision Investments, Casa de Modă italiană Roberto Cavalli”, a anunţat într-un comunicat grupul Dico, care reuneşte toate companiile deţinute omul de afaceri, Sajwani .

Achiziția a fost finalizată pe 28 noiembrie 2019, după parteneriatul semnat în 2017 între Casa de Modă și DICO Group, din care face parte Vision Investments. Conform parteneriatului, brandul Roberto Cavalli va crea „interioarele unor hoteluri de lux”.

„Suntem încântați – a spus Hussain Sajwani – să continuăm povestea incredibilă a brandului Roberto Cavalli. DICO se mândrește o colaborare lungă și fructuoasă cu Roberto Cavalli și cred că brandul se potrivește perfect cu ideea noastră de lux. Sunt încântat să anunț că tranzacția s-a desfășurat fără probleme și că vom asigura stabilitatea managementului.

Obiectivul DICO Investments este deținerea mărcilor cu prestigiu internațional, iar această achiziție marchează un pas semnificativ în strategia noastră „.

Fondat în 1992, Grupul DICO este brațul de investiții al lui Hussain Sajwani, cu interese diversificate în cinci domenii: Piețe financiare, imobiliare, Hotel & Resort, manufactura și catering, iar acum moda de lux. Printre investiții, DAMAC Towers Nine Elms -Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *