CEC Bank și Transfer Rapid

CEC Bank și Transfer Rapid extind serviciul de transfer de bani și pe teritoriul României

Social

CEC Bank și Transfer Rapid anunță extinderea la nivel național a serviciului de transfer de bani utilizat cu succes de peste 1,2 milioane de români din străinătate, potrivit unui comunicat de presă.

Noul serviciu de transfer național de bani, disponibil în peste 1.000 de unități CEC Bank din întreaga țară, se adresează atât clienților, cât și non-clienților băncii. Se pot transfera instant sume de bani în lei și în euro, prin depunere de numerar la oricare unitate CEC Bank. Sumele de bani trimise pot fi ridicate de către beneficiari în oricare unitate CEC Bank sau prin intermediul rețelei de bancomate a băncii, disponibilă 24/7.

„Prin lansarea serviciului de transfer național de bani ne dorim să extindem portofoliul de produse și servicii CEC Bank, oferind tuturor românilor, din țara sau de peste hotare, o soluție de transfer rapidă, sigura și accesibilă“, a declarat domnul Laurențiu Mitrache, Director general – Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Serviciul Transfer Rapid folosește o tehnologie financiară unică, ușor de utilizat, ce asigură transferul de bani atât pe teritoriul României, cât și dinspre orice țară europeană către România. Serviciul a fost premiat de către Comisia Europeana prin Certificat de Excelență, pentru retragerea remitentelor de la ATM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *