Conducerea MApN participă la cea de-a șaptea ediție a „Black Sea and Balkans Security Forum”

Politica

Reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale vor participa, în zilele de 18 şi 19 mai, la cea de-a şaptea ediţie a „Black Sea and Balkans Security Forum”, eveniment organizat la Bucureşti de think-tankul New Strategy Center şi Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, cu sprijinul Diviziei de Diplomaţie Publică a NATO şi în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Afacerilor Externe.

„Black Sea and Balkans Security Forum” este o conferinţă internaţională de securitate, în format regional, care aduce în România invitaţi cu vastă experienţă profesională, pentru a dezbate riscurile, ameninţările şi vulnerabilităţile din regiunile Mării Negre şi Balcanilor. Obiectivul general al forumului este de a dezvolta, consolida şi promova o platformă de dezbatere, care să evidenţieze importanţa strategică a Mării Negre şi a Balcanilor pentru stabilitatea şi securitate în plan regional, precum şi la nivelul întregului continent european.

La conferinţă vor participa înalţi oficiali români şi străini, oficiali ai NATO şi UE, reprezentanţi ai instituţiilor cu responsabilităţi în domeniul relaţiilor externe şi securităţii naţionale, alături de invitaţi din zona academică din ţară şi străinătate.
Detalii privind programul integral al conferinţei se pot găsi accesând site-ul evenimentului la: https://2bsecurityforum.ro/.
* * *
New Strategy Center este un think tank românesc fondat în 2015, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul relaţiilor internaţionale, securităţii şi al apărării. Acesta organizează diverse evenimente şi editează studii de specialitate, mai ales pentru a promova importanţa strategică a regiunii Mării Negre şi a zonei Balcanilor.
Detalii privind activitatea NSC se găsesc accesând: https://newstrategycenter.ro/home-ro/”
Biroul de presă MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *