Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor companii din domeniul energiei regenerabile de către Energy Power Holding

Social

Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care Enery Power Holding GmbH preia companiile Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy şi East Wind Farm, potrivit unui comunicat de presă.

“Enery Power Holding GmbH este un holding din Austria, activ în sectorul energiei regenerabile, care achiziţionează, dezvoltă, construieşte şi exploatează centrale de energie regenerabilă în Europa Centrală şi de Est.
Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy , Zagra Hidro , Corabia Solar , Holrom Renewable Energy şi East Wind Farm activează în România în domeniul energiei regenerabile, având capacităţi de producţie care constau în parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice şi centrale hidroelectrice situate în diferite zone ale ţării.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *