Copiii vor avea acces gratuit la meciul România – Elveţia, de pe Arena Naţională

Sport

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meciul România – Elveţia, din preliminariile EURO 2024, în cele două tribune ale Arenei Naţionale, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

„Ca urmare a prezenţei numeroase a copiilor pe Arena Naţională, la meciul cu Andorra, în semn de mulţumire pentru atmosfera creată de copii şi comportamentul acestora, Federaţia Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezenţa a cel puţin unui copil şi se pot comanda maximum 5 bilete!”, precizează federaţia.

Biletele pentru meciul cu Elveţia vor fi disponibile online, începând de luni 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar şi în aplicaţia Fan Arena by FRF.
Preţurile biletelor pentru partida România – Elveţia:

35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roşu

Partida România – Elveţia, din cadrul Grupei I a preliminariilor EURO 2024 se va disputa marţi, 21 noiembrie, de la ora 21:45 pe Arena Naţională din Bucureşti. Pe 18 noiembrie, România va întâlni selecţionata Israelului, în deplasare.
Cu 8 meciuri jucate, România ocupă în acest moment primul loc în grupă, cu 16 puncte. Urmăritoarele sale, Elveţia (15 puncte) şi Israel (11 puncte) au un meci, respectiv două meciuri mai puţin disputate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *