Cristian Popescu Piedone: Candidez la Primăria Capitalei!

Politica

„Voi candida la Primăria Capitalei din partea PUSL. Ce n-au ei, eu am! Am suportul electoratului. Mi-a venit rândul biologic, am 30 de ani de administrație!”, a fost declarația Primarului Sectorului 5, care a mai subliniat că se simte pregătit să preia această responsabilitate.

Primarul a ținut să precizeze că este membru al PUSL și a evidențiat orientarea sa socială și liberală. El a exprimat dorința de a realiza o alianță cu partidele indecise din prezent.
„Prin structură și educație, sunt social. Doresc o alianță cu aceste partide astăzi indecise. Nu mi se pare normal să anunți că șansele sunt egale, dar contabilitatea stă doar în ochii electoratului. Am 30 de ani de administrație, eu zic că biologic mi-a venit rândul, raportat la experiența acumulată”, a adăugat Piedone.

Cu această decizie, Cristian Popescu Piedone se lansează în cursa pentru Primăria Capitalei, aducând cu el un bagaj extins de experiență în administrație. Candidatura sa promite a stârni dezbateri aprinse în mediul politic și va atrage atenția opiniei publice pe măsură ce se apropie alegerile locale.

Piedone, care a fost membru PSD, n-a ezitat să-l critice pe liderul acestui partid, Marcel Ciolacu, care a spus miercuri într-o conferință de presă că Gabriela Firea și Sebastian Burduja au șanse egale pentru candidatura la Primăria Capitalei.

„Nu mi se pare normal sa anunti intr-o conferinta de presa, indiferent de candidat, sa anunti ca sansele sunt egale. Toti pleca cum sanse egale, toti ne nastem cu sanse egale in fata lui Dumnezeu, dar contabilitatea sta doar in ochii electoratului”, a mai spus Primarul Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *