Cristian Popescu Piedone, decis să meargă înainte cu candidatura la Primăria Capitalei. Mesajul acestuia pentru Ciucă şi Ciolacu

Politica

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că nu renunță sub nicio formă la candidatura la Capitală și le-a transmis mesaje atât lui Nicolae Ciucă, cât și lui Marcel Ciolacu.
„Le-aș da un sfat. Sunt președintele Partidului Puterii Umaniste, social-liberale. Le-am solicitat dacă vor ca acest București să fie salvat, nu de Salvați Bucureștiul – Nicușor Dan, să salveze București gratuit mă ofer să mă sprijine. Cu sau fără sprijinul lor eu voi merge la Capitală și vă garantez că voi câștiga”, a declarat acesta într-o intervenție televizată.

Piedone e convins că ar putea face o schimbare în bine la nivelul Bucureștiului:
„Eu le ofer astăzi șansa de a câștiga Capitala pentru a susține viitorul președinte al României. Pe mine nu mă interesează. Este apogeoul carierei mele şi mă voi opri aici”, a precizat actualul edil al Sectorului 5, care a mai adăugat că că va da în judecată ANI pentru „manipularea intenției de vot”.

„Pentru toți securiștii care lucrează împotriva poporului, eu, Piedone, anunț: Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia! Dau în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei”, sună mesajul postat de Piedone pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *