Cristiano Ronaldo condamnat la 23 de luni de închisoare

Sport

Fotbalistul Cristiano Ronaldo condamnat în Spania pentru evaziune fiscală, la 23 de luni de închisoare și 18,8 milioane de dolari ca amendă, dar nu va face nici o zi de închisoare.
La ieșirea de la Tribunal din Madrid, Ronaldo le-a zâmbit jurnaliștilor și le-a spus : “ Todo perfecto, hombre”. Îmbrăcat în negru și purtând ochelari, Ronaldo a venit la tribunal însoțit de prietena sa, Georgina Rodriguez. Din motive de securitate, i s-a refuzat accesul cu mașina în curtea tribunalului, precum și audierea prin videoconferință. Ronaldo a trebuit să se prezinte în instanță ca toți ceilalți.
Ronaldo nu va face nici măcar o zi în închisoare, deoarece legea spaniolă nu aplică închisoarea pentru condamnări ale infracțiunilor non-violente, sub 2 ani, pentru cei care nu sunt recidiviști. Ancheta lui Ronaldo din Spania a început în iunie 2017. Cercetat pentru evaziune fiscală, că ar folosi companii din jurisdicțiile străine cu taxe reduse, să nu plătească impozitul la stat, pentru drepturile sale de imagine între 2011 și 2014. În cele din urmă, Ronaldo a negociat pentru evitarea plății de 5,7 milioane de euro către Trezoreria spaniolă și va plăti suma de 18,8 milioane de euro, dar măcar nu va trebui să meargă la închisoare.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *