Facebook angajează încă 1.000 de persoane în Irlanda

Social

Facebook va crea în Irlanda 1.000 de noi locuri de muncă în acest an, a declarat directorul executiv al companiei, Sheryl Sandberg, într-un discurs la o conferință de la Dublin. Noile roluri vor fi organizate de 60 de echipe în sediile Facebook din Dublin, și din în provinciile Meath și Cork.
Locurile de muncă vor crește forța de muncă irlandeză a companiei de la 4.000 la 5.000 de persoane. În noiembrie, Facebook a anunțat că a încheiat un contract de închiriere pe termen lung, pentru un nou spațiu din campusul Bank Center – fostul sediu al băncii Allied Irish Bank – în Ballsbridge, la sud de Dublin.
Toți cei 2.000 de angajați ai companiei din Dublin se vor transfera la noile sedii până în 2022; clădirea are spațiu pentru 7000 de persoane. Sandberg a făcut anunțul în cadrul Gather, un eveniment pe Facebook pentru întreprinderile mici și mijlocii din Irlanda și Europa. În timpul discursului său, Sandberg a prezentat măsurile luate pentru a aborda știrile false și interferențele electorale și, a declarat că gigantul social- media trebuie să-și recâștige încrederea publică după scandalurile legate de abuzul de date cu caracter personal, venite din partea companiilor terțe. Facebook a anunțat, de asemenea, că va majora fondurile alocate , cu million de euro în Irlanda, pentru două programe de securitate online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *