Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo – desemnat cel mai bun jucător din Campionatul Italiei

Sport

Cristiano Ronaldo a fost desemnat luni, cel mai bun jucător al Seriei A pentru sezonul 2018/19. Atacantul portughez, prezent la ceremonia de premiere de la Milano a primit premiul pentru primul său sezon în Italia:

„Pentru mine este o mândrie să primesc acest premiu, vreau să le mulțumesc colegilor mei de la la Juventus și jucătorilor care m-au votat. A fost primul meu an în Italia, a fost un campionat dificil și sunt foarte mulțumit. Vă mulțumesc tuturor că ați votat pentru mine.

Anul acesta voi încerca să mă repet”, a spus campionul portughez găsindu-și un zâmbet după dezamăgirea pentru victoria Balonului de Aur din 2019, câștigat la Paris, de eternal său rival, Lionel Messi.
Ceilalți câștigători ai campionatului 2018/2019 – „Top 11” au fost :Handanovic, Cancelo, Kolarov, Chiellini, Koulibaly, Barella, Ilicic, Pjanic, Zapata și Quagliarella.

Atalanta a fost aleasă cea mai bunp echipă.
Președintele Percassi a primit premiul: „Este un moment foarte frumos, sperăm că va dura pentru totdeauna. Trebuie să spunem “mulțumesc” lui Gasperini și tuturor băieților pentru obiectivele atinse, ele sunt recompensa potrivită pentru munca noastră de perspectivă „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *