ronaldo-georgina

Cristiano Ronaldo își dezvăluie partea romantică doar pentru Georgina

Sport

Georgina Rodriguez a împlinit de curând 25 de ani. Tânăra parteneră al lui Cristiano Ronaldo este mereu alături de el, indiferent că a trebuit să se mute în Italia, sau că a trebuit să-l însoțească în Spania pentru a negocia cu autoritățile fiscale pedeapsa.

Georgina este mama ultimului copil a lui Ronaldo și, evident, are grijă de toți copiii lui. Ea este mereu acolo și CR7 a vrut să-și demonstreze public dragostea, postând pe rețelele de socializare o fotografie în care sunt îmbrățișați, alaturi de mesajul : „La mulți ani, celei mai minunate femei pe care Dumnezeu a pus-o în calea mea”.

Cuvinte speciale care lasă să se înțeleagă că fotbalistul o consideră pe Georgina un cadou în viața sa.

Fotografia datează de la începutul lunii ianuarie, când cei doi au fost în vacanță în Dubai. Și atunci, portughezul și-a dezvăluit latura romantică, postând o imagine a unui sărut însoțită de două cuvinte: „Dragostea mea”. O expresie asemănătoare cu cea care, cu două luni mai devreme, a comentat o altă fotografie în care erau la Londra : „Momente de dragoste”.

În ziua în care Georgina a împlinit 25 de ani, (duminică, 27 ianuarie), cei doi erau departe unul de celălat: el în Torino, ea în Argentina. Rodriguez a spus acest lucru prin postarea unei fotografii pe Instagram: „Coincidențe de viată, am aterizat în tara în care m-am născut, la aceeași oră , cu 25 de ani in urma”, a scris modelul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *