Cristiano Ronaldo uimește și la Juventus „prin umilință contagioasă”

Actualitate Sport

Într-un interviu acordat cotidianului portughez Record, directorul sportiv Fabio Paratici își arată uimirea  față de impactul pe care îl are Cristiano Ronaldo în clubul alb – negru.


      „El este cel mai bun din istorie, o spun trofeele câștigate. Când toată lumea vede că cel mai bun jucător din lume ajunge cu o oră înainte la  antrenament și pleacă cu  o oră mai târziu, cum poți să faci mai puțin? El devine o provocare pentru toată lumea „.
      Cea mai remarcabilă caracteristică a managerului Juventus: „Umilința, chiar  contagioasă, asta face diferența, ceva ce am observat de-a lungul anilor la Buffon, Pirlo, Tevez, face parte din campioni”.
      Cu toate acestea, nu numai prezența lui Cristiano Ronaldo va fi de ajuns pentru a câștiga Liga Campionilor: „Având cei mai buni jucători nu îți garantează victoria în faza finală, este și o chestiune de detalii. Trebuie să fi și norocos. Desigur, înainte eram deja  competitivi, acum cu Ronaldo suntem chiar mai mult „.

       Antrenorul Allegri, l-a descris pe CR7 după cum urmează: " Cristiano Ronaldo, așa cum mi l-am imaginat, un profesionist exemplar. Eram sigur că așa va fi, nu mi- l imaginam altfel. Are un spirit competitiv enorm care ne-a ajutat  și a contribuit  la creșterea parcursului nostru. El vrea să fie în mod constant cel mai bun, întotdeauna  cere maximum de la sine. Din punct de vedere tehnic nu există nimic de spus, talentul său este recunoscut de toată lumea. Mai mult decât surprins, sunt fericit sa-l văd jucând pentru că este un jucător diferit de ceilalți. Avându-l pe Cristiano Ronaldo este o bucurie. Cu el ne propunem în mod evident ca obiectiv al lui Juventus, Liga Campionilor, care necesită de asemenea mult noroc. A avea pe cineva ca Ronaldo în Italia ar trebui sa fie o bucurie pentru toți. El va da valoare competiției cât și celor care vor participa".
Sursa https://sport.virgilio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *