ronaldo-georgina

Cristiano Ronaldo – vacanță de lux în Croația

Sport

Cristiano Ronaldo, fenomenul de la Juventus și-a permis câteva zile de relaxare în Croația, alături de iubita lui Georgina, într-un resort luxos din Dubrovnik, într-o vilă de 7.000 de euro pe noapte.

Mai precis, cei doi s-au cazat la Villa Sheherezade, unde sejurul poate costa până la 7000 de euro pe noapte. O sumă pe care Ronaldo o plătește de bucuros, cu condiția de a sta departe de ochii curioșilor. Fenomenul portughez, a decis să-și încarce bateriile, petrecând câteva zile în intimitate, dedicându-se exclusiv jumătății sale.

Cuplul, a fost văzut în compania unor prieteni, într-un restaurant renumit din oraș, alături de proprietarul acestuia. Escortați de gărzile de corp, Ronaldo și Georgina au vizitat insula pitorească Lopud, situată la doi pași de coastă.

Astfel, în timp ce în cea mai mare parte a Italiei vremea era urâtă, CR7 putea să-și pună un costum de baie,( evident marca liniei sale) pentru a se bucura câteva ore de soarele de primăvară, pe insulă. Foarte curând, fotbalistul este așteptat la centrul sportiv „bianconero”, deoarece campionatul nu s-a terminat încă, iar sâmbătă seară va fi marele meci împotriva lui Inter – obiectivele echipei fiind închise, acum Ronaldo își propune să câștige titlul de golgheter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *