Cristiano Junior

Cristiano Ronaldo junior – a luat „Gheata de Aur”

Sport

Sunt copii care nu seamănă cu părinții lor, dar alții nu ezită să le urmeze pașii … Acesta este cazul lui Cristiano Jr, primul fiu al lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a devenit campion cu Juventus, iar fiul său îi calcă pe urme. Cristiano Junior a devenit și el campion cu echipa Under 9 a lui Juventus, după ce a câștigat turneul „Internacional de Maritimo”, un turneu care a aniversat 100 de ani.

Fiul lui CR7 a fost cel mai bun marcator al turneului, în ciuda presiunii, pentru că toți ochii erau pe Cristiano Jr, încă din prima zi. Acesta a fost însoțit de bunica sa, Dolores Aveiro, care nu a ratat niciun meci. Ea a postat un mesaj pe rețele de socializare:

„Forza Juventus! Pentru că noi ne-am îndeplinit deja obiectivele aici”, a scris bunica lui Cristiano Jr.

„Cristianinho”, așa cum l-au alintat organizatorii, a reușit o performanță memorabilă, marcând 25 de goluri în turneul „Internacional de Maritimo”, care s-a desfășurat în perioada (14-20 aprilie) și s-a disputat la Funchal, în Madeira, insula unde s-a născut tatăl său.

Pentru această reușită, Cristianinho a primit premiul cel mare, “Gheata de Aur” a turneului, fiind totodată desemnat și „talentul competiției”, la care au participat pe lângă Juventus și : Altetico Madrid, Porto, Benfica, Sporting, și cinci echipe din Brazilia.

Juniorul poartă tricoul cu numărul 7, la fel ca tatăl său. El joacă în prezent la echipa Under 9 a lui Juventus, iar în trecut a jucat pentru Real Madrid, de unde a plecat odată cu tatăl său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *