cr7

Cristiano Ronaldo – „Voi reveni în două săptămâni”

Sport

„Nu mă îngrijorez, îmi cunosc corpul. Aceste lucruri se întâmplă, așa e fotbalul, și chiar și cei care se plimbă în ploaie se udă … Sunt liniștit pentru că știu că mă voi întoarce într-o săptămână sau două”.

Este mesajul lui Cristiano Ronaldo, care își liniștește fanii după accidentarea suferită la echipa națională, pe teren propriu în meciul cu Serbia, din preliminariile Euro 2020, şi a fost schimbat după doar o jumătate de oră.

Fotbalistul a simţit o durere la bicepsul femural la coapsei drepte şi nu a putut continua partida, în ciuda intervenţiei medicilor. El a fost înlocuit de Pizzi.

Nu se cunoaşte deocamdată natura exactă a accidentării. Aceasta va fi determinată în următoarele zile, după ce portughezul va face o serie de teste.

Problemele lui Ronaldo au apărut într-un moment în care Serbia conducea cu 1-0. Dusan Tadic a confirmat forma extraordinară pe care o avea şi a deschis scorul din penalty. Gazdele au egalat înainte de pauză, prin Danilo Pereira.

Ultima accidentare serioasă a lui Ronaldo s-a întâmplat în vara anului 2016, când a părăsit terenul în minutul ‘25 în meciul cu Franța, pentru a reveni pe 10 septembrie. Ronaldo ar putea sări peste trei meciuri cu: Empoli, Cagliari și Milano și ar putea să se întoarcă pentru Liga Campionilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *