cristina neagu

Cristina Neagu a decis – rămâne la CSM București

Sport Actualitate

Cea mai bună handbalistă a momentului Cristina Neagu va rămâne la CSM București și din sezonul viitor. Sportiva se recuperează după ce s-a accidentat foarte grav la echipa națională în timpul Campionatului European de la finalul anului trecut și nu a mai jucat de atunci. Handbalista mai are contract doar până în vară cu gruparea din Capitală, iar în ultima perioadă au existat discuții cu privire la prelungirea înțelegerii.

Gabriela Szabo, președintele CSM București, a anunțat că a ajuns la un acord verbal cu Cristina Neagu, în ceea ceprivește prelungirea contractului.

”Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020.

Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune impresarul”, a declarat a declarat Gabriela Szabo la Prosport LIVE.

În urmă cu zece zile, Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare din lume în 2018. Interul stânga al naționalei devine prima handbalistă care primește pentru a patra oară în carieră premiul. Prin vocea impresarului ei, Cristina Neagu a cerut o mărire salarială, însă oficialii grupării bucureștene au anunțat că nu pot satisface această cerință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *