Crosului Loteriei

Crosul Loteriei Române – cu premii în valoare de 90.500 de lei

Social

Loteria Română organizează sâmbătă, 5 octombrie, cea de a XXII-a ediție a Crosului Loteriei Române în Parcul Alexandru Ioan Cuza (Titan) din București, anunță organizatorii. Participarea este gratuită, iar la acest eveniment, Loteria Română pune la bătaie 75 de premii, în valoare totală de 90.500 de lei.

Evenimentul, devenit tradiţional, încurajează adoptarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare în aer liber şi prin practicarea sportului, sub deviza „Aleargă pentru sănătatea ta!”, precizează Loteria Română.
Startul se va da începând cu oră 13:00, în mod secvențial, pe categorii de participanți, din zonă de la rondul Arc-Statuie Câl, intrarea din Bd. Liviu Rebreanu.

Traseul va avea aproximativ 3.800 de metri și va fi amenajat în incintă parcului, pe marginea lacului Titan.

Categoriile de participare sunt următoarele:
– copii băieţi/fete 11 – 13 ani (împliniţi până la 31.12.2019); juniori/junioare 14 – 18 ani (împliniţi până la 31.12.2019); seniori/senioare 19 – 34 ani; veterani bărbaţi/femei 35 – 49 ani; veterani bărbaţi/femei – peste 50 ani; persoane cu dizabilităţi locomotorii bărbaţi/femei; persoane cu dizabilităţi senzoriale bărbaţi/femei.

Loteria Română va premia primele 5 locuri ale fiecărei categorii în parte, în funcţie de timpul obţinut, după cum urmează: Locul I: 2.000 lei; Locul II: 1.500 lei; Locul III: 1.000 lei; Locul IV: 750 lei; Locul V: 500 lei.

Primele 5 catedre de educaţie fizică ale unităţilor şcolare din Bucureşti vor fi premiate cu câte 2.000 de lei, în funcţie de numărul de elevi participanţi. Concurenţii de la toate categoriile se pot înscrie la competiţie online, până în data de 4 octombrie, accesând site-ul www.loto.ro, sau în ziua desfăşurării competiţiei, în intervalul orar 8:00 – 11:45, la punctele special amenajate în Parcul „Alexandru Ioan Cuza”/Titan din Bucureşti, amplasate în zona de la rondul Arc-Statuie Cal. Fiecare concurent înscris va primi un număr de concurs la care este ataşat un cip pentru cronometrarea timpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *