Crystal Skate – peste 100 de sportivi participă la competiția internaţională de patinaj artistic

Sport

Peste 100 de sportivi din 15 ţări vor lua parte la cea de-a 20-a ediţie a competiţiei internaţionale de patinaj artistic ”Crystal Skate”, care va are loc în perioada 27-29 octombrie la Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena din Otopeni.
Evenimentul sportiv reuneşte pe gheaţă peste 100 de concurenţi din Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Finlanda, Franţa, Grecia, Marea Britanie, Italia, Israel, Lituania, România, Ucraina, Slovacia şi Slovenia. Concursul este adresat ambelor sexe de la următoarele categorii: novici, juniori şi seniori.

Joi au loc antrenamentele oficiale pentru fiecare categorie de vârstă, iar competiţia va debuta vineri 28 octombrie, cu două sesiuni de patinaj, ce se vor desfăşura în intervalul orar 08:00-13:00, respectiv 16:00-22:00. În prima sesiune vor concura copiii, în timp ce în cea de-a doua sesiune, vor participa juniorii şi seniorii.

Sâmbătă 29 octombrie va fi organizată o singură sesiune competiţională, care se va desfăşura în intervalul orar 15:00-22:00 şi va aduce pe gheaţă concurenţii de la categoriile juniori şi seniori.

Concursul este organizat de Asociaţia Municipală de Patinaj Bucureşti, în parteneriat cu Federaţia Română de Patinaj, în conformitate cu regulile Uniunii Internaţionale de Patinaj (ISU).
Pe toată durata competiţiei, publicul va avea acces gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *