bani

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente CUPON 1 pentru titlurile de stat emise în cadrul Programului Fidelis al Ministerului Finanțelor

Social

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 06/04/2023, distribuie sumele de bani aferente CUPON 1 pentru titlurile de stat adresate persoanelor fizice, emise de Ministerul Finanţelor (simbol R2404AE). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente CUPON 1, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 1.60 EURO.
Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 28/03/2023.
Obligatarii îşi pot încasa sumele de bani aferente CUPON 1 în conturile de fonduri dedicate ale Participanţilor la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.
Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare şi registru.
Departamentul Relaţii Publice şi Marketing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *