Donald Trump a părăsit Casa Albă – la finalul mandatului de preşedinte

Actualitate Externe

Preşedintele SUA, Donald Trump, a părăsit, miercuri, Casa Albă, la finalul mandatului de președinte, cu puţin timp înainte de învestirea în funcție a succesorului său, Joe Biden. Trump nu participă la eveniment.

Donald Trump a fost preluat de elicopterul prezidenţial şi a fost transportat până la Baza aeriană Andrews, unde a ținut ultimul discurs în calitate de președinte al Statelor Unite.

”Au fost patru ani incredibili, am făcut atât de multe împreună. Mulțumesc familiei, staff-ului, oamenii nu știu cât de mult a muncit această familie. Aș fi putut avea o viață mult mai ușoară, dar asta am ales. A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima Doamnă e o femeie delicată și frumoasă și și-a îndeplinit misiunea”, a spus Donald Trump.

„Mulțumesc vicepreședintelui Mike Pence, Congresului, am făcut atâtea lucruri minunate. Vă doresc o viață bună!”.

„Doresc noii administrații succes, cred că vor avea succes pentru că i-am lăsat foarte bine. În ciuda pandemiei, lucrurile pe care le-am făcut au fost incredibile și nu le-aș fi putut face fără voi. Vă iubim, vă spun „La revedere!”, ne vom întoarce, într-un fel sau altul” a mai spus Donald Trump.

Peședintele a fost însoțit de soția sa, Melania Trump care a declarat:
„Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare. Mulțumesc pentru susținere, veți fi în gândurile mele, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Melania Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *