Prințul Harry și Meghan Markle

Ducii de Sussex – primele fotogrfii cu bebelușul regal

Lifestyle

Prințul Harry și Meghan Markle au apărut pentru prima dată în public alături de bebelușul regal, cel mai proaspăt membru al familiei regale britanice, scrie BBC.

„Are cel mai dulce temperament, este foarte calm, este de vis”, așa și-au prezentat Prințul Harry și Meghan Markle băiețelul adus pe lume pe 6 mai.
Ducii de Sussex au apărut cu bebelușul nou-născut în brațe la Sala St. George a Castelului Windsor, la întâlnirea cu presa.

„Este magic, este minunat. Am alături cei mai buni doi băieți din întreaga lume, așa că sunt foarte fericită”, a spus Ducesa de Sussex în fața camerelor de filmat.

„Este minunat. Să fii părinte e minunat. Au trecut doar doua zile și jumătate, trei, însă ne bucurăm foarte nult să avem alături acest bulgăre de bucurie”, a spus și Ducele de Sussex.

Numele copilului nu a fost încă anunţat. Cei doi au mai declarat că îl vor prezenta în curând pe bebeluş reginei Elizabeth a II-a, care este străbunica acestuia.

Copilul ducilor de Sussex este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *