Liverpool

Liverpool – în finala Ligii Campionilor 2019

Sport

Liverpool s-a calificat marți seară în finala Ligii Campionilor, după 4-0 cu Barcelona.

Liverpool avea nevoie de o victorie pentru a răsturna înfrângerea cu 3-0, de săptămâna trecută din Spania, misiune îndeplinită fără doi dintre cei mai buni jucători ai săi: Mohamed Salah și Roberto Firmino, ambii fiind accidentați. Cu toate acestea, echipa antrenată de germanul Jürgen Klopp a reușit să anihileze Barcelona și pe capitanul său, Lionel Messi.

Liverpool a câştigat cu 4-0, prin ”dublele” semnate de belgianul Divock Origi (7, 79) şi olandezul Georginio Wijnaldum (54, 56), introdus la pauză.

Antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, germanul Jürgen Klopp, a salutat performanţa „incredibilă” reuşită marţi seara de fotbaliștii săi, care s-au calificat în finala Ligii Campionilor, pentru al doilea an consecutiv.

„Este o seară specială. Să câştigi împotriva Barcelonei este unul dintre cele mai grele lucruri din fotbal, iar faptul că noi am reuşit să o facem la o astfel de diferenţă este o performanţă incredibilă”, a declarat Klopp la finalul meciului, de pe de pe Anfield Road.

„Este o mare victorie şi o seară mare. Este scenariul pe care îl doream. Jucătorii mei sunt uriaşi şi sunt atât de mândru să fiu managerul acestei echipe. Este un amestec între jucători excepţionali, un club magnific şi suporteri care creează o ambianţă unică. Este ceva incredibil, foarte emoţionant”, a adăugat antrenorul german.

„Îmi voi aminti toată viaţa mea de această seară. Nici măcar nu am văzut cel de-al patrulea gol. Am văzut doar mingea în plasă, a fost prea rapid. Ceva genial. Sunt 19 ani de când sunt antrenor şi nu îmi amintesc să fi văzut un alt meci ca acesta”, a mai spus antrenorul lui Liverpool.
Liverpool va juca finala pentru al doilea an consecutiv, după ce anul trecut a fost învinsă de Real Madrid cu 3-1, la Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *