Edi Iordănescu – noul selecționer al României

Sport

Edwrad Iordănescu, 43 de ani, a fost numit, ieri, funcția de selecționer al echipei naționale a României, pentru următoarele două campanii, Liga Națiunilor și preliminariile Campionatului European din 2024. „El are misiunea de a duce echipa națională în elita fotbalului european. Are ca obiectiv calificarea echipei naționale la Campionatul European din 2024 și, ca obiectiv intermediar, câștigarea grupei din Liga Națiunilor”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

„Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de entuziasm. Când reprezinți România, înseamnă o responsabilitate foarte mare. Am încredere că putem, toți, împreună, să construim o echipă care să ne facă mândri. Când au apărut aceste discuții, am pus totul pe planul secundObiectivul este calificarea la Euro, cu obiectivul intermediar Liga Națiunilor. E firesc, pentru că afectează în mod direct tragerea la sorți. Poate facilita un drum mai ușor.

Am avut timp zilele astea să îmi fac o primă impresie despre adversari. Am văzut deja un număr de meciuri cu fiecare echipă. Țintim primul loc, asta e mentalitatea corectă. Va fi o grupă echilibrată. Dacă echipa va termina pe locul 3, ne vom așeza și vom discuta în ce condiții putem continua””, a spus Edi Iordănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *