Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini – cucerește internetul cu piercingu-rile sale

Lifestyle

Elettra Lamborghini a cucerit internetul cu fotografiile în care își arată piercingu-rile, 42 la număr, dintre care 15 cu diamanate.

Elettra Lamborghini este nepoata celebrului producător de mașini supersport luxoase și de tractoare Ferruccio Lamborghini. Lamborghini este în prezent o companie a producătorului german de autoturisme Audi AG, care la rândul său este deținut de către Volkswagen. Compania a fost fondată în anul 1963 de către omul de afaceri Ferruccio Lamborghini (28 aprilie 1916–20 februarie 1993), care a deținut o fabrică de tractoare de succes, numită Lamborghini Trattori S.p.A.

Elettra Lamborghini s-a născut la 17 mai 1994, în Bologna, Italia și a reușit să își facă o carieră de succes în televiziune.

În anul 2015, a participat la emsiunea Super Shore, bazată pe celebrul reality-show american Jersey Shore, fiind prezentă și pentru cel de-al doilea sezon. Emiiunea a fost difuzată în America Latină, Spania și Franța, iar Elettra Lamborghini a aprins călcâiele fanilor de pretutindeni.

A participat și în faimosul reality-show Big Brother VIP, iar, în 2017, a fost acceptată pentru sezonul cu numărul paisprezece al emisiunii Geordie Shore, difuzată în Marea Britanie.

În ianuarie 2018, vedeta și-a lansat primul ei single pe piața muzicală, intitulat „PEM PEM”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *