Expoziția Internațională de Orolorogie, organizată la Salonul de Geneva

Lifestyle

Cei mai buni ceasornicari din lume își prezintă zilele acestea,  ultimele opere, la Geneva. Salonul  Internațional de Orolorogie, este o prezentare importantă pentru ei.

         „Provocarea pentru industria orologeriei  este de a fi mai creativă, inovatoare și surprinzătoare”, spune Guillaume de Seynes, directorul general Hermès. „Cred că există încă mult spațiu pentru ceasuri splendide, adevărate  și, chiar capodopere ale meseriei”.  Noi tehnologii sunt  prezentate de către un mic  laborator elvețian.  „Cu această tehnologie, se poate avea o mai bună sensibilitate tactilă. Chiar și un meșter artizanal, poate fi capabil să atingă ceea ce în mod normal  nu este palpabil, ca pe ceva foarte cald, fragil sau mic „, spune Ines Kamaguchi, ceasornicar elvețian. De aceeași părere este și Fabienne Lupo, directorul general al al Fundației de Orologerie, “Haute Horlogerie : „Suntem o industrie cu adevărat inovatoare, contemporană, modernă și dinamică – și de aceea vrem să o demonstrăm – și pentru a atrage noi talente”.

          China este o piață importantă  de creștere majoră pentru industria de ceasuri, dar nu numai. „În viitor, cred că industria va continua să crească, nu doar prin cucerirea unor noi teritorii, de exemplu crescând  vânzările  în Asia, dar și în Europa occidentală și în restul lumii”, spune Patrick Pruniaux, președintele „Ulysse Nardin”.

           La evenimentul din acest an de la Geneva, Orolegeria de lux Panerai și-a anunțat parteneriatul cu echipa Luna Rossa, care va participa la cea de-a 36-a ediție  a Cupei Americii,  a cărei finale se va disputa, în Noua Zeelandă în 2021. „Așteptăm cu nerăbdare, să participăm la Cupa Americii”, spune Massimiliano Sirena, căpitanul  echipei Luna  Rossa. „În această perioadă sunt multe de făcut: luăm decizii importante și strategice, fundamentale pentru rezultatele viitoare”, a mai completat acesta.

          La expozitia de la Geneva, a fost prezent și actorul de la Hollywood, Pierce Brosnan,  cunoscut pentru rolul  celebrului  personaj, James Bond. Pierce Brosnan, un ambasador al industriei de ceasuri, a declarat: „Mi-ar plăcea să fac parte din dinastia orolorogiei, care a înmânat tradiția”.      Expoziția Internațională de Ceasornicărie continuă până joi seara și va fi deschisă publicului  larg, în ultima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *