Fiica șefului Cosa Nostra deschide un restaurant în Paris cu numele “Corleone”.

Lifestyle

Un nou restaurant la doi pași de  Arcul de Triumf din Paris. Numele? Corleone by Lucia Riina. Este noua activitate deschisă de fiica cea mica a sefului Cosa Nostra, Toto Riina, mort în închisoare în 17 noiembrie, 2017.

           Fiica liderului povestește  într-o postare pe  paginina sa  de Facebook: „Viață nouă din toamna trecută la Paris”, scrie Lucia Riina, în vârstă de 39 de ani, publicând anumite fotografii de la Ville Lumiere. Schimbarea la care se referă este probabil transferul și deschiderea unui restaurant în capitala franceză. Restaurantul  promite o „bucătărie autentică siciliano-italiană, într-un mediu elegant și primitor” și se află pe  strada Rue Daru, aproape de Arcul de Triumf, din Paris.         

          Știrea a stârnit reacții negative în rândul  politicienilior. Reacția lui Nicolò Nicolosi, primarul orașului sicilian Corleone: „Este inacceptabil faptul că cei care au masacrat numele Corleone, contribuind la pătarea sa  într-un mod infamat, pot folosi astăzi numele orașului pentru a obține beneficii economice”. O altă reacție  vine din partea liderului  grupului minoritar al  Consiliului Municipal din Corleone, Maurizio Pascucci: „Îi amintesc familiei  Riina că, Corleone nu mai este chestia lor – Cosa Loro”. “Stema și cuvântul Corleone pot fi folosite cu permisiunea primarului. Acest lucru este impus de regulamentul municipal aprobat prin hotărârea comisiei extraordinare din 15 iunie 2017 „. […].“În acest caz trebuie să stabilim o regulă a Primăriei Corleone , care poate fi pusă în aplicare de către orașul Paris”, spune Maurizio Pascucci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *