Game of Thrones

Fanii serialului „Game of Thrones” – petiție pentru refacerea ultimului sezon

Lifestyle

Sute de mii de fani ai serialului „Game of Thrones” își exprimă nemulțumirea cu privire la ultimul sezon din renumitul show produs de HBO, semnând o petiție care cere refacerea în totalitate a sezonului, „cu scriitori competenți”.

Într-o săptămână, petiția de pe platforma change.org a strâns 200.000 de semnături.

„David Benioff și D.B. Weiss au demonstrat că sunt niște scriitori incompetenți atunci când nu au un suport (n.r. cărțile) după care să se ghideze. Acest serial merită un sezon final care să aibă sens”, a scris creatorul petiției pe site, referindu-se la scenariștii dramei.

Astfel, creatorii sezonului opt „Game of Thrones“, David Benioff şi D.B. Weiss, sunt acuzaţi de unii dintre fanii celebrului serial că nu s-au descurcat prea bine după ce au rămas fără materialul-sursă, cărţile lui George R.R. Martin.

După penultimul episod, intitulat „The Bells”, reacțiile fanilor au fost divizate, după ce Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) și-a năpustit furia asupra întregului King`s Landing, chiar și după ce orașul a capitulat.

Evenimentele din cel de-al cincilea episod nu sunt primele care atrag critici în acest sezon. Mai mulți fani au fost dezamăgiți de întunericul și ceața din episodul al treilea, intitluat „The Long Night”, dar și de victoria căpătată mult prea repede.

Deși sfârșitul serialului este foarte aproape, fanii vor putea să continue povestea în Westeros, urmărind documentarul produs de HBO, numit „The Last Watch”, care va avea premiera pe 26 mai, la o săptămână după finalul serialului.
Ultimul episod din Game of Thrones va fi difuzat de HBO pe 19 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *