Filmul „Black Panther”, marele câștigător al Premiilor SAG 2019

Lifestyle Actualitate

Lungmetrajul „Black Panther“, regizat de Ryan Coogler, a fost desemnat marele câştigător la gala premiilor Sindicatului Actorilor Americani.

Premiile SAG sunt considerate cel mai bun barometru pentru câştigătorii Oscar, iar gala din acest an a rezervat o mare surpriză: filmul cu supereroi „Black Panther“ a ieşit învingător şi a surclasat producţiile considerate favorite, „surprinzând“ previziunile specialiştilor pentru cel mai aşteptat eveniment din cinematografie. Pentru prima dată în istoria de 25 de ani a acestei gale, premiul cel mare a ajuns la un film inspirat dintr-o carte de benzi desenate.

Producţia cu supereroi „Black Panther“, a studiourilor Marvel, cu o distribuție formată din actori de culoare, a învins filme precum „A Star is Born“, „Bohemian Rhapsody“ şi „BlacKkKlansman“, considerate principalele favorite, şi s-a impus la cea mai importantă categorie a premiilor SAG 2019 – Cea mai bună distribuţie – echivalentul trofeului pentru cel mai bun film. Anunţul a uluit audienţa şi pe actorii invitaţi pe scenă.

„Nu mă aşteptam să ţin un discurs.Toţi cei prezenţi pe scenă ştim cum e să ţi se spună: „Nu avem niciun rol pentru tine”, deşi eşti tânăr, talentat şi de culoare. Ştim cum e să fii la coadă şi nu în frunte. Ştim cum e să fii dedesubt şi nu deasupra.”, a declarat actorul Chadwick Boseman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *