Christian Carino nu se dezlipește de a lui Lady Gaga

Lifestyle

Managerul Christian Carino și cântăreața Lady Gaga nu se dezlipesc unul de celălat. Se zvonește că ar organiza o “nuntă elaborată”, așa cum visează ea.

Dar mai întâi va fi Ceremonia Oscarurilor, unde Lady Gaga este printre favoritele la statuetă, ca ce mai bună actriță. Pe cele mai recente covoare roșii, Lady Gaga a defilat singură, dar în spatele scenei a fost mereu iubitul ei Christian Carino, atât la Golden Globes, cât și la Critics’ Choice Awards. Așa s-a întâmplat și la Premiile Sag 2019, Carino nu s-a dezlipit de ea, atrăgand atenția publicului cu gesturile tandre. „El îi înțelege cariera, totul merge foarte bine”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, pentru revista People.

Pentru cântăreață în vârstă de 32 de ani, este, fără îndoială, un moment special în cariera sa, care ar putea să-i aducă Oscarul, iar viața privată merge mână în mână cu această stare de grație. Lângă managerul Christian Carino (49 de ani), cântăreața de simte iubită. „Mulțumesc, Christian, pentru că m-ai iubit și că ai avut grijă de inima mea în fiecare zi”, spunea ea cu puțin timp în urmă.

Cei doi formează un cuplu din octombrie 2017, la un an după ruptura dintre ea și fostul său iubit Taylor Kinney. „Cel mai bun lucru despre a fi îndrăgostit, este să ai pe cineva care să te ridice când ești aproape să cazi”, a adăugat cântăreața, vorbind despre Carino.

În ultimele săptămâni, se vobește tot mai mult despre o posibilă căsatorie a celor doi. Ea și Christian ar avea intenția să se căsătorească în Italia, la Veneția, chiar dacă pregătirile rămân secrete, scriu revistele americane. Lady Gaga s-ar fi îndrăgostit de orașul italian atunci când a aterizat la Lido pentru a prezenta “A Star is Born”. Cântăreața ar avea și origini italiene , după bunicul său care era originar din provincia Messina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *