catu

Florin Cîţu – “Site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare”

Politica

Site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare şi este foarte probabil că acesta să fie accesat de cel puţin 4 milioane de oameni în prima oră de la lansare, a anunţat ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, pe pagina de facebook.

” Ciolacu vrea România în criza! Am fost informat de instituțiile abilitate că noua forma a site-ul IMM INVEST, pe care înțeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata saptamana viitoare.

Având în vedere că:
– timp de o luna de zile toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public și respinse în parlament de PSD.
– am promis tuturor transparență și profesionalism

Am luat următoarea decizie.
Începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl inițiez și care este aprobat de guvern iar după aceea este contestant și anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunț pe care orice persoana care accesează programul respectiv să-l citească. Romanii trebuie să știe adevărul!

Că să fie mai clar, site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare si se va deschide cu anunțul din cartolina atașată.

Am fost informat de specialiști că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puțin 4 milioane de oameni în prima ora”, a scris vineri ministrul Finanţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *