Fotbalistul Emiliano Sala – dispărut în Canalul Mânecii

Sport

De luni seara nu există nicio știre despre avionul în care se afla atacantul argentinian.
Emiliano Sala, atacantul argentinian, de origine italiană , achiziționat cu câteva zile în urmă de echipa de fotbal Cardiff City, e dispărut de luni seara. El zbura cu un mic avion de turism, un Piper Malibu, de la aeroportul din Nantes spre cel din Cardiff, când aeronava a dispărut de pe radare, în jurul orei 21.30.
„Suntem îngrijorați pentru Emiliano”, a spus Mehmet Dalman, de la echipa Cardiff . Așteptăm noutăți, dar știm că un avion a dispărut de pe radar aseară în acea zonă”.
În prezent, Garda de Coastă efectuează cercetări în Canalul Mânecii, în jurul farului Casquets, la câțiva kilometri de granița cu Franța. Cel puțin două persoane au fost prezente în avion. Emiliano Sala, coechipier cu fotbalistul român, Ciprian Tătărușanu, se întorsese la Nantes pentru a-și saluta foștii colegi înainte de a se muta definitiv la Cardiff.
Emiliano Sala a semnat cu Cardiff City acum trei zile, pe 19 ianuarie, după trei sezoane și jumătate cu tricoul lui FC. Nantes, cu care a marcat 42 goluri în 116 de meciuri. Cariera sa a început în Argentina cu Proyecto Crecer, apoi s-a mutat la Bordeaux în Franța la vârsta de 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *