FRF și echipa națională, invitate de FIFA să ia parte la campania #WeWillWin

Sport

Trei intrenaționali români: Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu au fost aleși de FIFA să participe la campania #WeWillWin. Aceștia apar alături de staruri mondiale precum Pele, Maradona, Beckham, Buffon sau Zidane.

“FRF și Echipa Națională a României au fost invitate de FIFA să se alăture campaniei prin care fotbalul își arată aprecierea față de toți cei care, în contextul pandemiei, continuă să lucreze în sistemul medical și în condiții de risc”, potrivit unui comunicat, FRF.

“E rândul fotbaliștilor să aplaude, în semn de apreciere, toate eforturile și sacrificiile celor din sistemul sanitar și ale celor care continuă să își desfășoare activitatea susținând societatea în pandemia COVID-19.

Mesajul este transmis de Pelé, Maradona, Van Basten, Buffon, Beckham sau Zidane alături de trei internaționali români, în campania #WeWillWin.

Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu sunt tricolorii care aplaudă alături de lumea fotbalului angajații din spitale, din industria farmaceutică, forțele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară și firme de curierat, pe cei care asigură transportul în comun și pe voluntarii care îi ajută pe cei în nevoie”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *