Gala American Music Awards

Gala American Music Awards 2019 – Taylor Swift este marea câștigătoare

Lifestyle

Cei mai importanți artiști din lumea muzicii americane şi-au dat întâlnire pe 24 noiembrie, la Microsoft Theater din Los Angeles, unde a avut loc gala American Music Awards 2019.

Marea câștigătoare a serii a fost Taylor Swift, care a plecat acasă șase premii, printre care și cel mai important – „Artistul Anului”.
Artista a câștigat în categorii importante, precum Artist o The Year și prestigiosul Artist of The Decade. Taylor a ajuns astfel la un total de 29 de premii AMA, și a depășit astfel recordul deținut până acum de Michael Jackson.

„Orice artist sau oricine din această încăpere își dorește să creeze ceva durabil. Indiferent care ar fi domeniul. Acesta este un premiu care celebrează un deceniu de muncă grea și artă și distracție și amintiri, iar tot ceea ce contează pentru mine sunt amintirile pe care le am cu voi, fanii, de-a lungul anilor. Ne-am distrat. Am avut parte de experiențe extraordinare împreună. Fie ca ele să continue. Vă mulțumesc că sunteți motivul pentru care eu sunt pe această scenă din prima zi a carierei mele până în seara aceasta”, a declarat Taylor Swift.

Billie Eilish a plecat acasă cu două premii – „Cel mai bun debut” și ”Cel mai bun artist rock alternativ”. Artista a mulțumit fanilor și fratelui ei.
„Le mulțumesc celor de la AMA că s-au gândit la mine, mulțumesc echipei mele, echipei mele creative, care-mi permite să fac ce vreau aproape tot timpul. Mulțumesc fanilor, pentru că ei sunt singurul motiv pentru care sunt în viață. Le mulțumesc lui Chelsea, Michelle, Laura, Danny, Justin, Brandon, casei de discuri, fratelui meu, care este cel mai bun prieten al meu, mamei mele…nu știu unde s-a dus tata. Vă mulțumesc tuturor, am crescut urmărindu-vă. Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc”, a declarat Billie Eilish.

În cadrul galei AMA 2019 au fost premiați: Bruno Mars – ”Cel mai bun artist soul/R&B”; Khalid pentru- ”Cel mai bun artist pop/rock”, premiat şi la categoriile ”Cel mai bun album soul/R&B” (”Free Spirit”) şi ”Cea mai bună melodie soul/R&B” (”Talk”);Beyonce – ”Cea mai bună artistă soul/R&B”; trofeul pentru turneul anului a ajuns la BTS; J Balvin a primit trofeul pentru ”Cel mai bun artist latino”, iar melodia ”Bohemian Rhapsody” (Queen) a fost declarată ”Cel mai bun soundtrack”. Post Malone a obţinut premiul pentru ”Cel mai bun album hip-hop” (”Hollywood’s Bleeding”); Artista pop Halsey a câştigat categoria ”Cea mai bună melodie pop/rock” (”Without Me”), iar Carrie Underwood a obţinut două trofee, la categoria ”Cel mai bun album country” (”Cry Pretty”) şi ”Cea mai bună artistă country”.La categoria ”Colaborarea anului” au fost premiaţi Shawn Mendes şi Camila Cabello (”Senorita”).

Câștigătorii premiilor AMA sunt aleși prin votul fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *