Jean-Claude Juncker

Președintele Comisiei Europene îl felicită pe Klaus Iohannis pentru câștigarea alegerilor

Politica

Președintele în exercițiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a transmis președintelui Klaus Iohannis o scrisoare prin care îl felicită pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.

”Felicitări, Klaus Iohannis pentru realegerea dumneavoastră ca președinte. Sprijinul puternic al poporului român pentru opțiunea dumneavoastră pro-europeană vine într-un moment important pentru Europa”, a scris Jean-Claude Juncker, luni, pe Twitter, unde a atașat și scrisoarea.
Textul integral al scrisorii:

„Dragă domnule preşedinte,
În numele Comisiei Europene, dar şi personal, vreau să vă transmit cele mai călduroase felicitări pentru realegerea dumneavoastră ca Preşedinte al României. Susţinerea puternică a poporului român pentru opţiunile dumneavoastră fără echivoc pentru o ţară pro-europeană vine într-un moment important pentru Europa.

Ştiu că pot conta pe rolul activ al României pentru a duce mai departe proiectul european şi am încredere că veţi plasa contribuţia României pentru o Uniune mai puternică.

Fie ca Declaraţia de la Sibiu şi angajamentele asumate prin aceasta să ne ghideze acţiunile pentru ca Uniunea Europeană să continue să aibă un viitor al unităţii”, conform documentului ataşat pe Twitter de Jean-Claude Juncker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *