„Gala Bunei Vestiri”, în sprijinul construirii Centrului Maternal Life Call, destinat femeilor însărcinate aflate în nevoie

Social

Mari voci ale României susțin construirea Centrului Maternal Life Call, destinat femeilor însărcinate aflate în nevoie, prin susținerea concertului caritabil intitulat Gala Bunei Vestiri – ediția a III-a.

Organizat de Asociației Life Call, în parteneriat cu Opera Națională București și Ministerul Culturii, evenimentul se va desfășura pe 25 martie, în zi de mare sărbătoare creștină, pe cea mai mare scenă lirică din București, cea a Operei Naționale București.

Scopul nobil al organizatorilor va reuni un repertoriu muzical prin care va celebra
femeia – mama, darul vieții, pentru ca mamele însărcinate din România, care sunt respinse de cei apropiați, să poată primi înțelegere, acceptare și sprijinul specialiștilor Asociației Life Call, în cadrul unui modern Centru Maternal.

Sub bagheta maestrului Daniel Jinga și în regia artistică a lui Antoniu Zamfir, Orchestra Operei Naționale București va susține un concert emoționant pentru celebrarea femeii și a darului vieții, alături de invitați speciali precum: soprana Ozana Barabancea, tenorul Vlad Miriță, pianista Gloria Barabancea, artista lirică Maria Coman, soprana Rodica Anghelescu, artista Crina Matei, baritonii Alexandru Constantin și Lucian Petrean, Corul Bărbătesc CANTUS DOMINI – dirijat de Răzvan Ștefan.

Din dorința de a sprijini demersul de construire a Centrului Maternal Life Call vor urca pe scenă și cei doi bine cunoscuți artiști soprana Stephanie Radu și tenorul Alin Stoica, care se completează și în viața de familie ca părinți, la fel de frumos ca în muzică.

„Nicio femeie nu ar trebui să se confrunte singură cu greutățile unei sarcini neplanificate și fiecare copil poate avea șansa de a fi întâmpinat în lume cu dragoste și speranță. Această convingere stă în spatele proiectului nostru de a crea Centrul Maternal Life Call, un loc special pentru aceste mame aflate în mare nevoie de sprijin. Fiecare bilet cumpărat la Gala Bunei Vestiri și orice donație este un pas către schimbarea pe care dorim să o oferim femeilor și copiilor, care vor avea șansa unui nou început.”, a declarat Adelina Nicoleta Fronea, Președinta Asociației Life Call.

Accesul la Gala Bunei Vestiri se va face începând cu ora 18:30. De la ora 21:15 – evenimentul va fi urmat de un Cocktail, în Foaierul Galben, pentru cei care își doresc să afle mai multe detalii despre Centrul Maternal, activitatea Life Call și să se întâlnească cu artiștii care vor urca pe scenă.

Biletele pentru participarea la Gala Bunei Vestiri, din 25 Martie 2024, pot fi achiziționate de pe bilet.ro, iabilet.ro, more.com
Mai multe informații pot fi obținute accesând https://lifecall.ro/gala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *