George Simion – „Partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se va menţine la putere”

Social

După rezultatele parțiale la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024, preşedintele AUR, George Simion, le-a transmis duminică seară membrilor şi simpatizanţilor să nu creadă rezultatele exit-poll-urilor care plasează formațiunea sa la 14% pentru Parlamentul European şi a susţinut că „partidul corupt comasat” PSD-PNL s-a asigurat „prin toate metodele că se va menţine la putere”.

”A fost o zi în care partidul corupt comasat a încercat prin toate metodele să se asigure că se va menţine la putere. Vor veni nişte rezultate cu partidul corupt comasat peste 50% şi cu noi pe la 15-17%. Să nu le credeţi. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se vor menţine la putere.

Vreau să fac un apel la toate structurile de forţă, de la servicii de informaţii până la Jandarmerie şi magistraţii. Nu faceţi abuzuri, asiguraţi ordinea de drept”, a afirmat liderul AUR.Simion a mai declarat că a fost o campanie electorală nedemocratică.”Ne aflăm la capătul unei campanii electorale nedemocratice, în care partidele aflate la putere au făcut tot posibilul pentru a pune pumnul în gura opoziţiei. Totul a fost permis în ultimele luni, de la racolare de candidaţi cărora le-au fost promise funcţii şi bani, până la intimidări, acte violente împotriva membrilor noştri”, a susţinut George Simion.El a adăugat că ”posibilitatea lor de a frauda trebuie oprită” şi că aceşti oameni ”sunt lipsiţi de orice legătură cu oamenii”.

La consiliile județene, AUR a obținut un procent de 12%. La alegerile europarlamentare, formațiunea a înregistrat 14%.
Consiliul General al PMB – date după numărarea a 80% din voturi:

PSD – 27%
ADU – 26,6%
PNL – 12%
PUSL – 10%
AUR – 8%
REPER – 7%
SOS – 4.2%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *