Google

Google lansează Play Pass în SUA – un abonament lunar cu sute de jocuri incluse

Lifestyle

La doar câteva zile după ce Apple a lansat serviciul de jocuri Arcade, Google lansează un serviciu similar pe Play Store numit Goole Play Pass.
Spre deosebire de Apple Arcade, Play Pass nu se limitează la jocuri. În acelaşi abonament lunar, de 4,99 dolari, Google include şi aplicaţii.

Google Play Pass este un serviciu pe bază de abonament lunar care oferă acces la peste 350 de jocuri şi aplicaţii din Play Store. Toate jocurile şi aplicaţiile incluse sunt lipsite de reclame, iar tot conţinutul care în mod normal ar trebui cumpărat prin micro-tranzacţii este disponibil utilizatorilor atât timp cât au un abonament activ.

Google Play Pass include o colecție de titluri atent selectate, de înaltă calitate, cu aplicații și jocuri noi adăugate în fiecare lună, pentru a încuraja oamenii să încerce noi experiențe digitale, cum ar fi: Terraria, Monument Valley, Risk, Star Wars – Knights of the Old Republic and AccuWeather și alte titluri mai puțin cunoscute, dar la fel de interesante, precum LIMBO, Lichtspeer, Mini Metro, Old Man’s Journey și multe altele.

Serviciul Google Play Pass va ajunge pe dispozitivele Android din Statele Unite ale Amercii, începând din această săptămâna la un cost de 4,99 USD pe lună și include o probă gratuită de 10 zile.

În plus, cei care se abonează înainte de 10 octombrie vor putea plăti doar 1,99 dolari pe lună, pentru Serviciul Google Play Pass, pentru primele 12 luni de abonament.
Serviciul va ajunge în curând în alte țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *