HBO Max se lansează oficial în România pe 8 martie

Lifestyle

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România și va înlocui HBO GO. Noul abonament lunar va fi de 4,99 euro pe lună pentru abonații din România.

Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3.30 euro/lună. Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor.

Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3.30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe http://www.hbomax.com.

Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA, a declarat: „HBO Max este o nouă experiență de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale și titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri. Suntem încântați să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte țări din Europa și nu numai.”

HBO Max aduce seriale și filme noi, emblematice, de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals în același loc pentru prima dată, inclusiv filmele Warner Bros. care vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe. Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se află titluri recente precum The Matrix Resurrections, Dune și King Richard.

Abonații vor putea urmări noi seriale Max Originals, precum Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls. Lista serialelor Max Originals europene care vor fi disponibile pe platformă include: Ruxx, Todo Lo Otro, Kamikaze, Lust, The Thaw, The Informant și Garcia! Producțiile non-scripted vor include Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island și Selena + Chef. Printre titlurile pentru copii se numără Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons și Cocomelon.

Johannes Larcher, Head of HBO Max International, a spus: „Lansarea globală HBO Max continuă pe măsură ce lansăm platforma în alte 15 țări europene și, astfel, HBO Max va fi disponibil în 61 de teritorii. Ne urmăm strategia de a ajunge direct la abonații din întreaga lume, strategie care, alături de cele mai îndrăgite programe, ne va da avantajul necesar pentru a fi una dintre platformele de streaming globale de top.”

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive și platforme, inclusiv smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG și Android TV, pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast), console de jocuri (PlayStation5, PlayStation4, Xbox One și Xbox Series X|S), telefoane mobile și tablete (iPhone, iPad, iPod Touch și Android) și online la http://www.hbomax.com. HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV).

Clienții vor putea plăti prin VISA, Mastercard și PayPal, dar și prin intermediul aplicațiilor: Apple App Store, Google Play Store și Samsung Checkout.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *