În iulie – capitala tenisului este la Iaşi

Sport

Mai puţin de patru luni au rămas până la turneele internaţionale pentru profesionişti: Concord Iaşi Open – ATP Challenger 100 şi BCR Iaşi Open – WTA125.

Între 10 şi 16 iulie, are loc turneul masculin Concord Iaşi Open – ATP Challenger 100 – cel mai important turneu masculin din România, aflat la a patra ediţie, dotat cu premii în valoare de 130.000 USD, 100 de puncte ATP şi un tablou principal de 32 de jucători în proba de simplu şi 16 jucători în proba de dublu.

În ediţiile precedente, la Iaşi au fost prezenţi, printre alţii, spaniolul Pablo Andujar, fost număr 32 mondial şi câştigător a patru turnee ATP, francezul Hugo Gaston, nr. 66 ATP, croatul Borna Coric (best ranking 12 ATP) şi Jiri Lehecka, nr. 37 mondial. Directorul turneului Concord Iaşi Open este Andrei Pavel, cel mai titrat tenisman român din ultimii 20 ani.

În perioada 17 – 23 iulie, are loc turneul feminin BCR Iaşi Open – WTA 125, aflat la cea de-a doua ediţie, dotat cu premii în valoare de 115.000 USD, 160 de puncte WTA, şi un tablou principal de 32 de jucătoare în proba de simplu şi 16 jucătoare în proba de dublu.

La prima ediţie a turneului au fost prezente nume importante al tenisului, printre care se numără Ana Bogdan, câştigătoarea Luceafărului primei ediţii BCR Iaşi Open, Kristina Mladenovic, fost nr. 1 mondial la dublu şi multipla câştigătoare de Grand Slam şi Clara Burel (best ranking 74).

Directorul turneului BCR Iaşi Open este Daniel Dobre, unul dintre cei mai titraţi antrenori din România.
Experienţa Iaşi Open
Turneele Iaşi Open promit să fie evenimente memorabile, o oportunitate de a vedea meciuri de tenis de înaltă calitate dar şi de a petrece timp într-un cadru sportiv şi elegant. Fan Zone, spaţiul dedicat publicului va găzdui anul acesta diverse activităţi recreative în aer liber, sesiuni de autografe, sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu jucătorii, activităţi creative şi artistice, restaurante, magazine şi zone de relaxare.

Aşteptăm fanii din toată ţara la Iaşi, capitala tenisului din vara 2023.

Abonamente & bilete
S-au pus in vânzare 200 de abonamente la preţul de 320 Lei pentru fiecare turneu, disponibile pana la 31 martie 2023.
Abonamentul include accesul la toate meciurile de pe tabloul principal, opţiune ideală pentru fanii care doresc să urmărească turneul îndeaproape, să se bucure de emoţia turneului de la început până la final şi să urmărească jucătorii preferaţi. Meciurile se vor disputa în două sesiuni: de zi şi de seară, cu partide programate şi în nocturnă.
Bilete la Concord Iaşi Open şi BCR Iaşi Open vor fi disponibile începând cu 10 aprilie pe platforma entertix.ro şi în magazinele Cărtureşti din toată ţara.

În luna aprilie se deschid înscrierile pentru copiii de mingi, voluntari şi arbitri de linie. Mai multe informaţii vor fi disponibile pe conturile de social media @concordiasiopen şi @bcriasiopen, şi pe site-ul oficial iasiopen.com
Ambele competiţii sunt organizate de Concord Service Center, sponsorul principal al turneului ATP, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi Federaţia Română de Tenis, turneul cu statut WTA 125 având BCR drept sponsor principal.
Maria Tudor – Director Comunicare Iaşi Open

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *