Jack Stall Dead

Iulia Vântur joacă în serialul de acțiune “Jack Stall Dead”

Lifestyle

Iulia Vântur face parte din echipa serialului de acțiune “Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones”, “The Fury” sau “Justice League” si de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox.

Fosta prezentatoare de televiziune joacă rolul unei agente secrete de top, JO.
“Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivațională!”, a spus Iulia Vântur despre personaj.

Pentru acest rol, Iulia Vântur s-a antrenat într-o tabără militară, cu Daniel Lociccero, antrenor la Hollywood.

“M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție.

Așteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat muncă mi-a dat încredere să continui, să mă perfecționez și să devin mai bună.

Rolul de action girl mi se potriveste”, a mai spus Iulia Vântur.
Din distributia serialului “Jack Stall Dead” mai fac parte, alături de Iulia Vântur, Ali Jacko, Rohan Marley, și Silvio Sima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *