Jennifer Aniston

Jennifer Aniston – topless la 50 de ani

Lifestyle

Jennifer Aniston a împlinit în acest an 50 de ani și marchează acest eveniment cu o ședință foto seducătoare pentru ediția din iunie a publicației Harper’s Bazaar, pentru a-şi promova noul film în care joacă alături de Adam Sandler, „Murder Mystery”.

Jennifer Aniston a dezvăluit că se simte normal când pozează fără sutien, fiindcă „trupurile noastre sunt frumoase, indiferent de vârstă”.

Jennifer a declarat în interviul pentru Harper’s Bazaar – USA, că deocamdată nu se întâlneşte cu nimeni după divorțul de Justin Theroux, însă este dispusă să găsească din nou dragostea: „Nu mă întâlnesc cu nimeni, dar sunt deschisă să iubesc”, a spus actrița.

”Întâlnirile nu au fost o prioritate. Dar cred că dragostea se va arăta singură, nu trebuie căutată”, a spus mai spus ea.

„Timpul meu pe această planetă este despre…. Nu arată într-un fel anume. Este stilul meu, este drumul meu …iar trecutul nu mi-a dat motive să mă ascund sub o cochilie şi să spun: Gata, am terminat cu asta”, a continuat Jennifer.

Jennifer Aniston a divorțat în 2017 de soțul ei, actorul american Justin Theroux, după doar doi ani de mariaj. Anterior a fost căsătorită cu Brad Pitt, între 2000 și 2005.

Acum, spune că bărbatul pe care l-ar primi în viața ei trebuie să aibă „un simț al umorului dezvoltat, să-și cunoască valoarea, să aibă încredere, bunătate, generozitate. Și să se înconjoare de oameni buni”, a mai spus actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *